You Should Know geciktirici sprey Göstergeleri

Wiki Article



Ancak unutulmamalıdır ki eğer cildinizde yanma, kaşıntı kabilinden yüz etkisinde bırakır hissetmeye çıbanlarsanız, ürünü kullanmayı derhal bırakmalı ve bir afiyet profesyoneline başlangıçvurmalkaloriız.

Geciktiricilerin içeriğinde çoklukla yerel anestezik maddeler bulunmuş olduğunu ve bu tarz şeylerin tensel ilişki süresini uzatmak için hassaslığı bulaşan olarak azaltmak bâtınin tasarlandıklarını afişe etmek gerekir.

Geciktirici sprey kullanırken kullanıcıların dikkate alması müstelzim bir diğer faktör ise geciktirici spreylerin tali etkileridir. Her ne denli geciktirici spreyler yüksek ve güvenli bir şekilde kullanılabilseler de bazı yön tesirleri mümkün.

İkinci tali el ise, spreyin temelı kişilerde alerjik reaksiyonlara amil olabilmesidir. Spreyde kullanılan maddelere karşı alerjisi olan kişilerde, kullanma sonrasında kaşıntı, kızarıklık, şsorunlik kabilinden belirtiler ortaya çıkabilir.

Stag Geciktirici Sprey Kullananlar Değerlendirme ortada ben bile varım. Kullandıktan hoppadak sonra birleşme olmamasına nazarıitibar edin. Bayanlarda hassasiyete ve ateşya saik olabiliyor. Bu nedenle bir 5-6 dk bekleyip sonrasında bu arada olun.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski azıcık elan uzar. geciktirici kadinlarda hatır tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonrasında daha cabuk bosalirlar. kocanizin kac defa bosaldiginin bir onemi yoktur. icap 1 nöbet bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 sefer bosalsin 20 dakika sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok dümdüz birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve icap istemez bosalmalar uzayacaktir.

Ancak, biraşırı özlük geciktirici spreylerin fiyatları ve nereden gerçekleştirme edilebileceği konusunda istifham sorunaretlerine ehil mümkün.

Ekseriya dernekevi anestezik etkiye iye olan geciktirici spreyler, erkeğin orgazm süresini uzatır ve nedeniyle cinsî alışveriş süresini daha çokça yoklama edebilmesini sağlamlar.

Tensel isteksizlik: Bazı insanlar, geciktirici spreyleri kullandıktan sonra seksüel isteksizlik evetşayabilirler. Bu yer el, spreyin ortamında bulunan kimyasallar veya spreyin aşırı yararlanmaından kaynaklanabilir.

Geciktirici spreyi kullanır kullanmaz eşeysel ilişkiye girmeyin, en esen sonucu buyurmak midein 20 an bekleyin.

Piyasadaki en güzel geciktirici krem markaları ve öbür eşeysel ürünlerimizi tercih ederek cinsî rabıta süresince uzun müddet hazzın doruklarına ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, cinsel sağlığınızı bakmak ve partnerinizle uyumlu bir tensel deneyim hayatta olmak yürekin muhabere ve katkısızlıklı ilişkiler koca örutubet taşır.

Sen de kullandığın yahut heves ettiğin ürünlerle dayalı sorularla alakalı versiyon atarak binlerce kişiye ulaşabilirsin.

BuldumZ uzmanları mizaç bakanlığı aracılığıyla onaylanmış ve yetkili kurumlar tarafından sertifikalandırılan en hayırlı geciktirici tavsiyeleri listesini sizler için hazırladı!

Report this wiki page